söndag 30 juni 2013

Jösses...

Förstår inte människor ibland...
Det finns visst de som är "avundsjuka" på de som är sjuka och som inte klarar av att arbeta etc...
Tror de sjuka fejkar och "lever loppan" :/
Finns de som vill förstöra för andra för att de kämpar med livet, med sin hälsa.. och utåt kan det se ut som personen är frisk för man kan ha en envishet samt ett sunt tänkande att man måste göra nåt som är roligt och bra för en ibland, för att orka överleva dagarna med sjukdomen man har..

Det kan vara ett helvete att ha en sjukdom som kanske inte syns för blotta ögat.
Spelar ingen roll vilken sjukdom personen har, men snälla varför förstöra och lägga mer skuld till någon som bara försöker överleva det lidandet som vissa sjukdomar gör för en varje dag..varje timme och minut.

Blir så ledsen och förbannad på hur människor kan vara :(
Hade de varit i den sjukas sits så hade de nog hellre tagit livet av sig.. för så kan det kännas ibland.. man orkar inte pinas varje dag.. och man kan inte ha ett normalt liv.
Men så det är och många försöker acceptera det liv som man oturligt nog fått genom att iallafall försöka få livsglädje genom att försöka göra saker som man får må bra av en stund.
 

Ja jag är arg nu.. för och höra hur någon känner skuld för att den försöker överleva i det jobbiga sårar även mig eftersom man är i samma sits.
Det tar år för en att bygga upp sig själv med en acceptans.. ett positivt tänkande och så ska någon bara komma och bryta ner det sådär för personen inte har ett eget liv.. fy f**n säger jag!!
Man känner ständigt dåligt samvete och skuld för att man inte arbetar just nu och ger något till samhället.. är duktig..
Hade gett allt för att bli frisk och få ett normalt liv!!
 
Tänk till innan.. tror ingen vill ha en sjukdom som plågar en!!

<3 Love And Understanding
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar