onsdag 24 juli 2013

Frustrerad.se...

Jag blir så frustrerad över att inte ha bil och körkort.. över min skitsjukdom som gör att man blir fullkomligt utmattad, slutkörd och deckad.. över att det finns så mycket jag skulle behöva göra i vardagen som inte går pga det :(

Jag försöker så gott det går trots att jag mår skit många dagar att uträtta ärenden etc försöker alltid klara mig själv allt som oftast, men det är som att gå med över 40 graders feber, en kropp som är förlamad av utmattningen och ett huvud som sprängs av både hjärndimma och värk... 
Att ta bussen hjälper inte, det är skitdrygt.. och skulle jag ha bil och körkort vet jag ej om jag ens skulle kunna köra pga förvirringen i hjärnan och det robotliknande tillstånd man är i..

Nu är jag i det läget att jag verkligen behöver vila dessa dagar till helgen, mår uselt men är tvungen att uträtta ett ärende.. hur gör jag då??!!
Skit är det.. och såå less på detta nu :´(

Jag vill också vara normal och känna mig frisk!!
Vill arbeta och ha ett liv med allt jag vill göra!!

Försöker fast jag är dålig att göra roliga saker med vänner för att inte bli deprimerad eller tappa det sociala och vännerna.. men blir jobbigt också.. men vad gör man inte för att få lite livsglädje ibland.

Jag har ju accepterat min sjukdom och det liv jag måste ha just nu, men vissa dagar som idag är jag så fruktansvärt frustrerad och ledsen över att inte kunna uträtta det jag vill och måste.

Over and Out

<3 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar