söndag 15 december 2013

Andlig dag...


Jag måste vara dum i huvudet som trotsar min utmattning, feberkänslor, värk och förkylning på det MEN jag hängde på till Avesta ändå för en helt underbar dag med andlighet på schemat och träffa många fina människor :)

En trumresa gjordes b la där jag gick in i en annan värld där jag såg lägereldens sprakande ljus.. men som i nästa sekund utökades och blev en stor eldssvåda där både jag blev svedd i ansiktet och djur som en orm, någon liten vessla eller annat djur på 4 små ben försökte fly från den...
En korp som flög i cirklar ovanför oss..
När den var slut bankade mitt hjärta snabbt och hårt, ansiktet kändes hett och svedd och under näsan kände jag fortfarande hur lågorna hade nosat på mig..
Fy så verkligt det var och budskapet om dessa djur var klockrena.. fantastiskt och märkligt på samma gång :D

Var in på toaletten en sväng och satt där i godan ro och tittade snabbt upp i taket och vad fick jag se.. en tavla med ett gammalt och väldigt hmmm fint motiv :))
Lite vacker var den allt pga det gamla stuket hihi..


Jag försöker hålla fasaden uppe och jag är lycklig.. men både en massa drömmar om nätterna (bearbetning och budskap) som gör mig fullständigt slut och min envishet och vilja gör att min kropp krackelerar då och då.. den pallar inte helt enkelt och det måste få vara så just nu.

Men jag njuter av livet och alla lärdomar :)

<3 Sat Nam
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar