måndag 23 februari 2015

Åhh så mycket visdom och lärdomar på en och samma gång.. hela tiden...

 Jag har ej läst "Fifty Shades Of Grey" eller sett filmen..
Jag har istället läst Paulo Coelhos "Elva minuter" och förstår mer och mer... betydligt mer njutning av denna erotiska, romantiska och djupa berättelse och med alla dessa ord med lärdomar än något annat <3 Tack!!

"Världen gläder sig åt lidandet och smärtan som nyheter och tidningsrubriker ger av händelser och människor..
Sadism när vi betraktar, masochism när vi inser att vi inte behöver veta allt detta för att vara lyckliga och trots det fortsätter att titta på andras tragedier och, ibland, lida med dem.
Om du lyckas förstå att du kan leva utan lidande är det ett stort steg, men tro inte att andra människor kommer att begripa dig.
Nej ingen vill lida , och icke desto mindre söker så gott som alla efter smärtan, offret....
Går soldaten ut i kriget för att döda fienden?
Nej, han går ut för att dö för sitt land.
Går maken till arbetet i tron att han ska förverkliga sig själv?
Nej, han sliter i sitt anletets svett för familjens bästa.
Barnen som ger upp sina drömmar för att glädja föräldrarna, föräldrar som ger upp sina liv för att glädja barnen, smärta och lidande som rättfärdigar det som bara skulle ge glädje: Kärlek.
.... sökandet efter glädje är viktigare än smärta..."

Det när personen SER ens själ genom att upptäcka varandras kroppar med händerna och se in i ögonen är det sanna och mest fantastiska man kan göra.. känslan är bättre än något annat.

Genom erfarenheter har man många gånger flytt från den riktiga upplevelsen för att man inte vågat känna och ens inre inte varit okej.
Är tacksam för erfarenheterna som varit väldigt olika och som gett mig massor om hur den riktiga upplevelsen med någon ska kännas.
Närhet och sex är inte något ytligt och några krav.
Det är en förening mellan två människor som sammankopplar sin själ med den andres.
Jag som gillar närhet kommer fortsätta lära och uppleva det fina och njutningsfulla som finns mellan oss själar på denna jord och hoppas jag slipper det ytliga, kalla och tråkiga som inte egentligen ger en något än ytlig njutning för stunden i många år till.
 

<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar