torsdag 7 januari 2016

Det öppnas här...


Nu har jag i ett par dagar fått lusten att göra lite smycken igen.
Några halsband (Japa Malas och en med en bergskristall) har blivit gjorda och även ett svart ett som jag ej tagit en bild av än.
Har dock lite fumliga fingrar pga obalanserna (ME;n), men det går ändå :D
Underbart att skapa själv.


Nuförtiden försöker jag öppna mig själv igen, alla rum jag stängt inombords och alla murar jag satt upp håller på att rivas.
Men ibland behövs skydd, och det för energier som inte gör gott för en själv.
Jag läste denna lilla text och blev medveten om att jag faktiskt även genom intuitionen stänger vissa dörrar i livet och ibland även vid rädslor av olika slag från mitt ego.
Eller bara har de på glänt...
För ibland behöver man sålla vad som verkligen göder något bra i en själv/livet och vad som kanske bara skapar onödig energi/tid som man inte alltid har.
Vissa delar av livet kanske det är fel tid för vissa saker och därför börjar jag lyssna på vad min magkänsla säger om det.. hur det känns i kroppen.
För ibland känns det verkligen i hela kroppen ett stor NEJ.
Om det handlar om personer så vill jag inte heller att de ska dra på sig onödiga problem, jobbiga känslor eller något som inte tillför något till dom.
Eller att man ska göra aktiviteter eller är i situationer som man inte känner starkt för själv utan man gör det ändå för att vara snäll eller för att...
Och har man som jag en massa obalanser och får prioritera energin är det inte lätt att handskas med allt och alla.
Jag har viljan och jag vill testa saker i mitt liv.. jag vill även lära känna nya människor och göra en massa som jag känner passion och ett intresse för.
Tidigare har jag anpassat mig totalt efter andra väldigt ofta för att vara snäll och för att jag vill umgås med människor.
Men ska det bli att man går emot sig själv, sin intuition, sin ork, sin kropp och själ, sina egna intressen eller det man vill?
Kan inte vara sunt alls.
Men hur gör man då för att få andra att förstå... eller förstå att man måste lyssna på sin kropp och inte göra allt det man vill göra?
Att saker och ting ibland måste få ta sin tid.
 
 För detta handlar om att inte såra någon eller sig själv.
Att inte överstiga gränser som kroppen ibland har.
Förstå att när man lyssnar på sitt innersta så är det inte fel att säga Nej... och att människor ofta går efter sina känslor, vilja eller ego och inte kan ta detta rätt utan ser det som ett sårande, fast det inte alls handlar om det eller den personen/situationen osv.

Jag har alltid haft svårt att gå efter min egna känsla och tyckande.. har alltid låtit andra få bestämma.
Men när jag nu har brutit mina destruktiva mönster och faktiskt lyssnar på Mig så finns ändå de där dåliga samvetena och rädslan att såra någon osv där.
Men jag vill alla så väl och jag vill även Mig väl nuförtiden.
Jag har börjat blivit sann.
Och det om något är väl att öppna dörrar och stänga de som ska vara stängda.

<3


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar