måndag 6 februari 2017

Jag har mig själv på min vandring...


Jag må vara och vill leva annorlunda mot vad samhället vill att vi människor ska i stor grad.
Och det har bara förändrat mig till det bättre, om man ser till hur jag mår på insidan och hur mycket bättre jag har blivit i mina obalanser (ME;n).
Jag har hittat min sanning och själen jublar.
Nu kan det bara bli ännu bättre ju mer jag får leva i det som vår jord har givit oss.
Att vara ärlig och genom att ha öppnat mina ögon har gjort att många inte vågar/vill vara kvar eller att vi har valt olika vägar och vuxit isär :) 
(klart det finns människor runt mig men ofta på lite håll eller i små perioder. 
Har ju den närmsta familjen som alltid finns dock <3)
... jag är ingen marionettdocka mer, jag är en fri själ med ett varmt stort hjärta som åter vill breda ut mina vingar för att upptäcka livets alla skrymslen med alla ni andra resenärer.
Sedan lär man sig något genom alla människor, även de obalanserade med beteenden som skadar... inte minst om en själv.
Är hellre "ensam" på min resa än har människor med som inte vill en väl, och jag lider inte av det på så sätt förutom när de trycker ned en med flit och inte kan se sina egna destruktiva beteenden, eller ens ber om ursäkt när de märker att man blir sårad (dock önskar jag att människor vore ärliga) :)
Jag har även blivit bestämd med tiden och tillåter mig inte utnyttjas, komma med i andras draman eller lekas med, och då tänker jag t ex på män som är otrogna och kontaktar mig och även annat...
Jag vill vara trevlig, men ibland måste man vara hårt och överärlig och tro mig, skoj är det inte.
Man behöver vara tydlig och faktiskt låta människor förstå vad det gör med andra och dem själva i dessa beteenden.
Man måste känna in hur det skulle kännas för en själv... 

Om man tänker att människor till största delen (även jag) är obalanserade så går det lättare att inte ta åt sig fullt ut och må dåligt över elakheter.
Nu är jag väldigt känslig och tar saker hårt, men jobbar på det väldigt mycket.
Varför döma när man ej vet vad människor har gått igenom, fått för sjukdomar/obalanser efter hur de lever sina liv eller vad de har för erfarenheter och kunskaper som man inte kan ta till sig pga triggningar/offerrollen (obalanser) osv?
(Gäller även brottslingar som gör hemskheter)
Det är så mycket som speglar och triggar en här i världen, så bäst är att ta tag i,- och vara medveten om sig själv varför man reagerar som man gör.


Hur ska vi annars få lärdomar och utvecklas om vi inte kommer tillbaka i det som vi inte lärde oss det rätta om från början.
Sedan att se djupare på saker är väldigt intressant och det vi trott om saker och ting kan förändras eller få fördjupande lärdomar ju mer vi får till oss det och ju längre tiden går.
Livets skola är fantastisk och klockren om vi är medvetna och lär oss att förstå det som vi får till oss från små saker till det mest omvälvande.
Vi måste förändra mycket under livet som vi först kanske inte fattar.. ofta uppmärksammar vi inte det som kommer eller förstår varför, och därigenom fortsätter vi vår utveckling... häftigt va?! :)

<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar